tado V3+ BASIC 104499

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v EST-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Funguje dle očekávání.

  • , zakoupeno v EST-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Snadná instalace, více funkcí
    • skvělá cena
    • zatím jsem nenašel nic

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Obsah balení

  • Chytrá termostatická hlavice
  • Adaptéry na radiátor
  • Baterie AA 

Jaký je rozdíl mezi chytrým termostatem tado° V3+ a variantou Basic?

Ve srovnání s chytrým termostatem na radiátor V3+ varianta Basic nenabízí měření vlhkosti. Na jeho základě zobrazí aplikace tado° rady a tipy pro lepší kvalitu vzduchu v místnosti, přehled pylové situace a znečištění venkovního vzduchu. Také vám dá potřebné tipy, jak se např. vyhnout tvorbě plísní v místnostech s vysokou vlhkostí. Design a funkce varianty Basic jsou stejné, ale je vybaven zjednodušeným displejem, který umožňuje ruční nastavení teploty v rozsahu 19–25 °C na termostatu. Nižší teploty se u Basic varianty nastavují v aplikaci. U klasické varianty lze přímo na termostatu nastavovat teploty v rozmezí 5–25 °C.

Chytrá termostatická hlava tado° je kompatibilní téměř se všemi termostatickými ventily radiátorů (TRV = Termostatic Radiator Valves) a lze ji namontovat na výšku i naležato. Chytrá termostatická hlavice se připojuje bezdrátově k internetovému rozhraní Bridge. To vám umožní ovládat váš topný systém na dálku odkudkoli pomocí mobilní aplikace tado°. Termostatickou hlavici můžete rovněž ovládat ručně pomocí otočného knoflíku. Samozřejmostí je možnost deaktivace ručního ovládání v aplikaci (dětská pojistka). 

Pomocí funkce sledování polohy vašeho mobilního telefonu (Geofencing) vám tado° připomene, abyste ztlumili topení, když odchází poslední osoba z domova, a zapnuli ho včas, než přijde první. Geofencing spolu s vyspělým algoritmem řízení teploty dokáže ušetřit až 31 % nákladů na vytápění.

Do tado° Home můžete přidat až 25 zařízení a až 100 uživatelů. Chytrou termostatickou hlavici můžete použít jako doplněk k základní sadě tado°:  

Chytré termostaty tado° mají certifikaci OpenTherm. To zaručuje kompatibilitu s kotli OpenTherm jakéhokoli výrobce. Spotřebiče OpenTherm nabízejí lepší účinnost a snížené dopady na životní prostředí, stejně jako snadnou instalaci svépomocí.  

Jak to funguje?

V mobilní aplikaci tado° zvýšíte nebo snížíte teplotu. Internetové rozhraní (Bridge), které je připojeno k internetu přes router, přenáší tyto informace bezdrátově do vaší chytré termostatické hlavice.  

Integrace do systémů Smart Home tado° můžete snadno začlenit do vaší chytré domácnosti. Můžete ho ovládat pomocí Apple HomeKit. Použijte Siri, Google Assistant nebo Amazon Echo k ovládání vytápění pomocí hlasových příkazů a vytvářejte aplety pomocí IFTTT pro propojení tado° s dalšími aplikacemi a chytrými zařízeními. tado° lze také integrovat do systému eNet Smart Home.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 2 hodnocení
5
2 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v EST-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Funguje dle očekávání.

  • , zakoupeno v EST-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Snadná instalace, více funkcí
    • skvělá cena
    • zatím jsem nenašel nic
{"Oblíbené kategorie":[["Pánská sportovní tílka","https://panska-sportovni-tilka.heureka.cz/"],["Trezory","https://trezory.heureka.cz/"],["Osvěžovače vzduchu","https://osvezovace-vzduchu.heureka.cz/"],["Péče o psí chrup","https://pece-o-psi-chrup.heureka.cz/"],["Bundy a kabáty pro včelaře","https://bundy-a-kabaty-pro-vcelare.heureka.cz/"],["Stolové podnože Stema","https://stolove-podnoze.heureka.cz/f:35261:44156463/"],["Chrastítka na ruku","https://chrastitka.heureka.cz/f:30237:1/"],["Jednorázové misky","https://jednorazove-nadobi.heureka.cz/f:24170:21749689/"],["Žebříky","https://zebriky.heureka.cz/f:16211:561155/"],["Odkládací stolky bílé","https://odkladaci-stolky.heureka.cz/f:37955:54759185/"]],"Vybrané značky":[["Hlavice pro radiátory Energo Dom","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/f:18580:57800644/"],["Hlavice pro radiátory Avm","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/f:18580:43713337/"],["Hlavice pro radiátory Avatto","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/f:18580:44220608/"],["Hlavice pro radiátory Bruckner","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/f:18580:56790701/"],["Hlavice pro radiátory Tellur","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/f:18580:43818745/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat sloupek a vzpěru?","https://sloupky-vzpery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sloupek-a-vzperu/"],["Jak si vybrat stoličku?","https://stolicky.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-stolicku/"],["Jak vybrat bazénovou filtraci?","https://bazenova-filtrace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bazenovou-filtraci/"]],"Vybrané produkty":[["Ubiquiti U7 Pro","https://access-pointy.heureka.cz/ubiquiti-u7-pro/"],["Insight Collectibles Sada pohlednic Harry Potter - Zmijozel (20 ks)","https://pohlednice.heureka.cz/insight-collectibles-sada-pohlednic-harry-potter-zmijozel-20-ks/"],["Klarstein Las Pilas W","https://krby.heureka.cz/klarstein-las-pilas-w/"],["THORNFIT Taktická záťažová vesta 6 kg","https://zatezove-vesty.heureka.cz/thornfit-takticka-zatazova-vesta-6-kg/"],["APT BQ41H Protiskluzové návleky na boty, vel. 39-46 - oranžové","https://napinaky-na-obuv.heureka.cz/apt-bq41h-protiskluzove-navleky-na-boty-vel-39-46-oranzove_6/"],["Saeco NM 01044 těsnění spařovací jednotky","https://ostatni-prislusenstvi-kavovary.heureka.cz/saeco-nm-01044-tesneni-sparovaci-jednotky/"],["Coyote Uvolňovač šroubů 150 ml","https://uvolnovace-sroubu.heureka.cz/coyote-uvolnovac-sroubu-150-ml/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}