Nejnovější recenze ze sekce Hlavice pro radiátory
Eurotronic Sparmatic-Comet
Registrovaný uživatel
Přidáno: 5. června 2023
(naposledy upraveno 5. června 2023)
- Chybí český návod, německý i přes použití překladač špatný.
Jenom německý návod, nelze stáhnout anglický, natož český.návod, ale můžete využít maďarský..Nastavení počátku a konce teplot není dobře popsáno Je možné nastavit pouze 2 teploty, komfortní a úspornou, Ovšem jak nastavit počátek a konec teplot jsem odhadl intuitivně, návod je i po použití překladače zmateční, Nastavení teplot se může překrývat :-). Je možné nastavit jednotlivé dny nebo bloky.
Jako digitální teploměr pro ruční regulaci teploty radiátoru dobré. Jinak rozhodně nekupovat.
- rádoby český výrobce/podpora, ale dle mých zjištění se jedná o přebrendovaný výrobek značky Tuya
- snaha české podpory ze začátku řešení problému, ale stejně to nakonec paní B. Esserová na podpoře zahrála do outu - zkuste reset a vymazání mezipaměti
- dobré alkalické baterie vydrží jednu sezónu (365dní), díky tomu, že je tam motorek, řídící píst, tak asi ujde
- nedotažená mobilní aplikace (iOS) a ovládání/nastavení hlavic
- motorek je obzvláště v nočních hodinách hlučný
- plastové úchyty/nástavce na termostatický ventil, nelícují a když píst, začne stláčet nebo povolovat ventil není plast ideální řešení
- chyby korekce teploty, kdy okolo 22/23°C nezavírají nebo naopak neotevřou ventil
- po přepnutí do manuálního režimu se stále řídí automatikou a samovolně se přenastavuje dle harmonogramu na automatickém režimu (děje se po změně ovládání hlavic v appce zpět na původní rozhraní - kruhové nastavování teploty, které udělal výrobce na přelomu roku 2022/23)
- cca 1x za 24h Vám dorazí nesmyslná hláška o nějaké chybě příliš teplá voda/špatná instalace/... toto hlásí více uživatelů
- nejednoznačný manuál s nastavením nejsou nikde vysvětleny korekce teploty čidlo vs. teplota v místnosti
- nefunkční detekce otevřeného okna
Na začátku roku 2021 jsem zakoupil 2ks pro radiátory v panelákovém bytě. Topíme plyn. kondenzačními kotli. Absolvoval jsem s hlavicemi 2 zimy (2021 a 2022/2023). Hlavice rozhodně nestojí za investované peníze ani Váš čas, (potřebujete k nim ještě Tesla Hub), s nastavováním a vyladěním jsem strávil spoustu času a stejně nedocílil potřebného z důvodu chyb v aplikaci a v hlavicích samotných, obzvláštně pokud máte v bytovém domě noční útlum (snížení teploty), tak z toho jsou hlavice úplně mimo a nedovedou si s tím poradit - začnou hlásit špatnou teplotu vody a jiné chyby.
Z podzimu roku 2022 se výrobce pokusil nasadit nový design a ovládání hlavic do mobilní aplikace, ten začal způsobovat tolik chyb (kontaktoval jsem podporu, +/-6 měsíců slibovali, že se na řešení pracuje, až se vrátili k původnímu ovládání, které má jiné chyby viz. sekce Proti v mé recenzi zde na Heurece.
Topíme dle představ
- Vse funguje dobre a svizne
- Jednoduchý na obsluhu a spolehlivý.
Zatím vše funguje, jak má.
- Dobře funguje
- Cena, za ty peníze velmi slušná hlavice
- design
- Složité nastavení, malý dosah signálu. Muselo být řešeno opakovačem signálu. Potom už bez problému.
Nemohu zatím posoudit
Pekne a funkční
Jednoduché ovládání a pěkný vzhled
Vše v pořádku - zatím funguje.
- rychlost
levný kvalitní
- Fungují, celkem přesné
- Vyšší cena
- Ne úplně přehledná aplikace, je-li hodně hlavic
- (některé typy ventilů nejsou podporovány, dvakrát měřte a jednou kupujte hlavice :-) )
- Problematické nastavení regulace pomocí externího čidla teploty
Mám zkušenost. Doporučuji
- Celkem na úrovni ostatních podobně
- V noci trochu hluční
- super
termohlavice
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »