Nejnovější recenze ze sekce Hlavice pro radiátory
- Stálá teplota v místnosti
Výborná věc za rozumnou cenu
- dobrá cena
- špatně čitelný display, nevhodně umístěný display
- Jednoducha montaz a pripojeni, jedoduchy a prehledny software
- Slozite rucni nastaveni
- snadná regulace, úspora energie
- Velice dobrá cena za funkčnost, jednoduchost a estetiku
- Doporučuji. Bohužel již nemají
- instalace produktu v pořádku, zařízení pracuje bez problému
- chtělo by zapracovat na manuálu
- snadná montáž, ihned pracuje
- Nedostatečný popis, skoro nulový, jak nastavit spínání v určitou hodinu. Vše zkoušíme systémem pokus x omyl...
Doporučuji, ale na nastavení si připravte 30 minut času a lupu
+++
Fibaro FIB-FGT-001-ZW5
Filip
Přidáno: 11. listopadu 2021
(naposledy upraveno 11. listopadu 2021)
Zakoupeno v www.smartroom.cz
- Kromě dálkového, nebo předprogramovaného ovládání se dá používat tak jako původní mechanická hlavice stím rozdílem, že otáčením hlavice přímo neregulujete ventil, ale po otočení hlavice proběhne krátká prodleva a motorek v hlavici stlačí nebo povolí ventil elektronicky.
- S výše uvedenou výhodou se pojí nevýhoda, že na hlavici nejsou čísla jak jste byly zvyklí, ale hlavice podle natočení mění barvu. Místo toho by byl lepší oled displej přímo s teplotou, ale asi to bude o zvyku po delším používání.
- jednoduchá instalace
TESLA Smart Thermostatic Valve TSL-TVR-TV01ZG
technikus
Přidáno: 10. listopadu 2021
(naposledy upraveno 10. listopadu 2021)
- v mém případě montáže na topení v panelovém domě hlavice velmi dobře a pevně drží na topení
- pěkný podsvětlený displej
- velmi tiché ovládání
- dlouhá uváděná výdrž, nicméně jsem neměl možnost to vyzkoušet a ověřit
- dodaný návod má několik nesrovnalostí
- hlavice mi nezaznamenává otevřené okno
- u Timeru v režimu Mon až Fri+Sat+Sun nefunguje kopírování nastavených časových režimů a když si je manuálně nastavím, za chvíli Sat a Sun zmizí a je aktivní režim Mon až Sun
- přestože je aplikace v češtině, je tam několik položek bez překladu v angličtině
- občas se mi hlavice zobrazila jako Device offline
- pracuje podle očekávání a inzerovaných funkcí
- slyšitelné přestavování motorickým pohonem, nicméně nemám srovnání s jinými výrobci
Zatím jen krátká zkušenost, ale za tuto cenu myslím skvělé digitální termohlavice (zakoupen set 3ks). Jednoduché programování, zapínání booster režimu a přeskakování z manual do auto módu. Jsem zvědav na životnost baterií, když tak často a precizně regulují. Nemusel jsem ani nastavovat offset pro jednotlivé místnosti, zatím se pohybuji max. -0.1-0.3°C oproti nastavené.
Potřebuji ten ventil a našel jsem ho u Vás.
Jednoduchý a plně funkční
Produktu bych v zásadě neměl co vytknout, je velmi podobný staršímu typu, pokud bych ovšem nemohl srovnat se starším typem, který :
1. měl větší a lépe čitelný displej
2. měl funkci Boost
3. byl sice o pár mm vyšší, ale za to kratší - měně vyčníval
4. lépe se u něj manipulovalo s otočným voličem
5. měl lépe zpracovaný manuál, nechyběl popis žádné funkce, popis byl uspořádaný s obrázky.
6. měl větší a citlivější tlačítka umístěná logicky pod displejem - snazší ovládání.
- Funguje
- za tuto cenu DOBRÝ