Nejnovější recenze ze sekce Hlavice pro radiátory
termostatické ventily, pokud jsou jimi vybaveny všechny radiátory v bytě, výrazně ovlivňují tepelnou pohodu v bytě. A to tím, že umožňují regulovat teploty v jednotlivých místnostech bytu bez zbytečného přetápění. Nejvíce jsou využity ve spojení s púlynovým kotlem, který automaticky reaguje svým výkonem na celkový odběr tepla v bytě
Funguje tak jak má používám již dlouho, potřeboval jsem jen doplnit stavy
Vše na jednom místě,Dobrá cena
Rychlá montáž, přesná regulace teploty v místnosti.
Tyto hlavice používám 20 let. Jsou jednoduché a perfektní. Sloužili by jistě daleko déle ale jejich slabina je displej, který cirka po 15-18 letech začne mít problémy se zobrazováním celých čísel a tudíž byť je hlavice pracovně v pořádku, tak se neví jaké hodnoty jsou nastaveny právě díky chybám v zobrazování na displeji.
funguje jak by mělo i při nízkých teplotách okolí
Hlavice fungují jak mají, regulují teplotu v místnosti,přesně podle nastavení..±1°
Po přečtení recenzi jsem měl trochu obavy,jestli budou fungovat všechny správně.
Objednala jsem tři kusy a všechny fungují, tak jak mají.
Jedinou výtku mám k aplikaci dodávanou výrobcem, aplikace je neintuitivní,napůl v angličtině a češtině.. složité a podle mě nesmyslné nastavování.
Spokojenost
Dobrý den, zkouším touto cestou - objednal jsem tyto hlavice a z důvodu naprosto mizerného návodu k montáži jsem zřejmě neosadil jednu část - opěrný kroužek k redukci na ventily Danfoss RA - a již ji nemám. Kroužek hlavici stabilizuje. Drží i bez něj, ale ne moc dobře. Nemá někde náhodou tento díl doma ze své vlastní sady? Prosím kdyžtak o zprávu na [email protected]. Díky!
Super
- Nemá chybu, topí jak má, ne jak hlavice 1 až 6 našteluji 23 a mám je.
- Ano
- už mám teplo
- Hlavice máme několik let a stále fungují jak mají.
Rychlé a jednoduché spárování s jednotkou zigbee. V 2 patrové domě mám všechny radiátory s hlavicemi a ovládání přes mobilní aplikaci v češtině je super a přehledná.
- funkčnost odpovídá popisu
1) pokud hlavice manipulují s ventilem, tak nejsou zrovna nejtišší (ale je to rozhodně lepší než předcházející verze)
2) použití nabíjecích NiMh se nedoporučuje, hlavice vyžaduje dva AA články 1.5 V. Pokud máte doma těch hlavic více, tak články musíte v hlavicích měnit docela často. Je třeba na to myslet a mít doma dostatečnou zásobu nových AA baterií. Já bych tam skoro viděl jeden buď 1x 18650 nebo kdyby se to nevešlo tak jeden článek 14500...
Jsem spokojený
- Bohatá a rychlá možnost programování provozních variant.
- Konečně dokážu ohlídat nastavení radiátoru i na dálku, dítě zná jen 0 a nebo 5, teď nastavím teplotu programově a dokážu ji upravovat na dálku i z práce
- Perfektni produkt
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »