Nejnovější recenze ze sekce Hlavice pro radiátory
- termostatický ventil je funkční
- Nevím proč, ale termostatický ventil mi neuzavřel zcela přívod teplé vody do radiátoru. Nejedná se ale zřejmě o vadu termostatické hlavice kterou jsem koupil, protože na jiných radiátorech funguje bezchybně, tak ještě neznám důvod a příčinu tohoto problému, kde mi starý termostatický ventil fungoval normálně. Jestliže víte čím by to mohlo být, tak prosím poraďte.
Jednoduchá termostatická hlavice plně postačující k běžným radiátorům topení. Proč radiátor topí i při úplném vypnutí zatím nevím. Nejde ale o vadu zakoupené termostatické hlavice, ta je v pořádku a na jiném radiátoru topení plní funkci dobře.
Chyběly baterie, které jsou standardně součástí balení.
"za ty peníze dobrý"
Tesla TV100
Přidáno: 24. listopadu 2022
(naposledy upraveno 24. listopadu 2022)
Zakoupeno v Electro World
zatím krátce ale ok
Elegantní, funkční, designový výrobek. Dobře se montuje.
- Levné,spolehlivé.
Homematic IP PRO HmIP-eTRV-2
technikus
Přidáno: 22. listopadu 2022
(naposledy upraveno 22. listopadu 2022)
- hezký vzhled
- pěkný dobře čitelný a podsvětlený displej
- skvělé ovládání resp. nastavení přes bránu jednotlivé hlavice
- tichý chod
- velmi pěkná a jednoduchá mobilní aplikace
- nezaznamená otevřené okno ani během 20ti minut
- Programovatelnost
- Funguje s aplikací Lidl
- Displej viditelný shora, tedy i když je hlavice hned u zdi
- Snadné spárování i obsluha
- Fajn cena, dokonce byla v akci pod tisícovku
- Který inženýr navrhl, že tlačítka budou plus vlevo a minus vpravo? :D
- Mám topení pod kontrolou
- Větší odezva
Jsem spokojený. Vše funguje jak má, ale mám je teprve měsíc, tak že se pořád seznamujeme.
- za tu cenu skvělá volba
- nízká cena
- vhodné jen jako nouzové řešení
Za tu cenu asi nešel očekávat žádný zázrak. Jako jedinou výhodu vidím to, že má malou hloubku. Ale příště bych už volil jinou variantu, jako třeba hlavici Heimeier, která je o něco málo dražší, ale působí mnohem kvalitněji, ovládání je mnohem příjemnější i lépe vypadá.
- Funguje výborně
Již delší dobu používám termostat a tři hlavice. Dokoupil jsem čtvrtou, abych mohl lépe a samostatně regulovat teplotu v místnostech. Hodnotím jednoduchou instalaci, spolupráci s Homekitem a možnost ovládat na dálku.
Pro moje potřeby úžasný
- MALÝ, UŽITEČNÝ, LEVNÝ
Český kvalitní výrobek po kterém se v obchodě jenom zapráši, navíc probíhá neustále inovace a každý si může vybrat co mu vyhovuje.
- S tímto typem mám dobré zkušenosti.
- LCD na čelu
- čeština
- Možnost ovladat přes Lidl Home
- Tesla Smart v češtině
- plastové redukce
- Hlučnější provoz, ale aspoň víte že hlavice reaguje
- Plast celkově
Největší problém je plastová redukce. Po zakoupení ELEKTROBOCK Redukce HD20 pro ventily typu Danfoss 000167, hlavice fungují perfektně. Dosah 30m je zavádějící Vzdálenost 7m a jedna zeď již se nepřipojí k jednotce. Možná vadná hlavice. Nastavení docela jednoduché. Návod český, ale dost stručný. 3 hlavice ze 4 fungují dobře ale jsou do 5m a 1 zeď od jednotky. Občas hlavice nereagují, jakoby komunikace s jednotkou zamrzla. Ale pokud vše funguje, tak to funguje dobře.
- Moc hezký jednoduchý design a sněhově bílá barva.
- uvnitř hlavice se dá nastavit minimální i maximální rozsah teplot
- plastová zarážka k přístupu do nastavení teplot jde ztěžka vyjmout
- bluetooth komunikace
- funguje :-) skutečně reguluje podle teploty v místnosti
- dobrá aplikace v telefonu
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »