Nejnovější recenze ze sekce Hlavice pro radiátory
- Podpora apple homekit
Termostatická hlavice Giacomini R 470 je jednoduchá, naprosto spolehlivá hlavice na regulaci teploty vytápění. Slouží mi bezchybně už 15 let a nebýt únavy materiálu - ulomených záchytných paciček, sloužila by i nadále.
- Tichý chod
- jednoduché nastavení
- jednoduchá montáž
- funguje na dobíjecí baterky
- Mám 4dny a zatím bez potíží, tak uvidíme jak třeba za rok :-)
- spokojenost
- funguje
- Kvalitní hlavice termostatického ventilu za dobrou cenu.
- Njc
- Elegantní vzhled
- Překvapivě slušná výdrž baterie
- Proces instalace
- Dosah signálu, který nelze prodloužit ani pomocí extra brány
Od hlavice jsem si sliboval trochu víc, nakonec jsem si na rodinný dům nechal jen jednu v koupelně a na zbytek stačí analogové hlavice. Vyladit regulaci tak, aby to dobře fungovalo s vlastním plynovým kotlem, není zas tak snadné.
Připadá mi, že hlavice funguje v binárním režimu otevřená/zavřená, což dle mého plýtvá baterie a asi není vhodné v bytovém domě, kde je ideální nastavit stálou přiměřenou teplotu, na kterou byl dům projektován a moc s ní nehýbat, protože po zavření hlavice vám stejně začnou topit sousedé a stejně to pak z velké části zaplatíte. Nicméně i tak to může fungovat dobře na automatické snižování teploty na noc nebo zavření hlavice při detekci otevřeného okna, pokud tedy zareaguje včas. Prodleva je tuším 3 minuty.
- Dobrá přehledná aplikace
- Design
- Nejasný popis
- Proces instalace
Celkově termostat a hlavice Netatmo hodnotím lépe, Starter Pack dostává sníženou známku kvůli dle mého zcela nedostatečného popisu produktu.
V podstatě máte 3 produkty: Samostatná hlavice, samostatný termostat a pak tento Starter pack, což vypadá na první pohled jako kombinace obojího. Jenže krabička slouží jen jako brána pro hlavice a nikoliv jako relé pro spínání kotle. Takže musíte pořídit termostat.
Hlavice sedí za Danfoss řady RTD 3100.
- snadná instalace
- možnosti regulace
- tichý noční režim
- Dálkové nastavení.
- Jeden ze tří termostatů jsem musel reklamovat.
- Funguje dle očekávání
- Snadná instalace
- Nastavení bez manuálu asi nezvládnete. S manuálem jakž takž.
- Při uzavírání či otevírání trochu rachotí. V provozovně nevadí, ale v ložnici bych ho mít nechtěl.
- Pracuje s přesností hodinového stroje
- Opravdu bezhlučný provoz
- Snadná montáž i aktivace v systému
- V daném systému (EasyControl) nelze plnohodnotně nahradit levnější variantou
Váhal jsem, jestli mám investovat poměrně vysokou částku do pořízení tohoto systému, ale stojí to za to. Lze zcela nezávisle regulovat teplotu ve všech místnostech, kde je radiátor vybaven touto hlavicí. Jen upozorňuji, že tuto hlavici musíte mít opravdu ve všech důležitých místnostech, protože jinak se může stát, že vám v chladné místnosti klasický ventil sice otevře radiátor, ale kotel netuší, že je někde zima a je potřeba topit. Hlavice Bosch komunikuje přes termostat CT200 s kotlem, takže nehrozí, že budete v některé místnosti mrznout.
- Funguje dobře už rok .
- Jednoduchá instalace a výměna baterií.
- Dosah k wi-fi
- Množství funkcí
- Trochu jde slyšet motorek
- Hodil by se více intervalů zap/vyp v denním plánu (nyní 3)
Mám cca 12ks, nejstarší mají přibližně 7let, topení/termohlavice ovládám přes mobil. Celkově spokojenost.
- Dlouhá životnost
- Jednoduché ovládání
- Obsahuje reléovou jednotku pro ovládání kotle
- Možnost sdílení do více mobilů pro ostatní členy domácnosti
- České rozhraní
- Pouze 3 intervaly zap/vyp vytápění za 1den.
- Žádné statistiky vytápění.
- V aplikaci nejde vidět upozornění na slab. baterii v termohlavici.
- V aplikaci nejde uzamknout ovládání termohlavice a řídící jednotky.
- Otravné hodnocení produktu v app, žádná reakce na podněty ke zlepšení aplikace.
- Termohlavice fungují pouze v režimu on/off, neumí přitápět= otevřít na např. 60%.
- Za 7let žádný upgrade= přidání funkcí do aplikace.
- Aplikace v androidu při ukončení bez odhlášení a následovném spuštění při "načítání" "zamrzává", musí se znovu ukončit a spustit = načte se až při druhém spuštění.
Vlastním 3ks Evohome, nejstarší mám 7 let, celkově spokojenost, nyní budu poprvé měnit nabíjecí baterie v řídící jednotce. Nechápu proč se v předchozí recenzi stěžuje že po 3! letech přstávají fungovat "otočné ovladače" :D , když toto jde ovládat pohodlněji přes app v mobilu/PC.
Přes množství "Proti" které jsou víceméně malichernosti, se jedná o kvalitní výrobek který mi v bytech slouží již dlouhá léta, investice rozhodně nelituji. Navíc před 7mi lety stál stejně jako nyní, kdy jsou ceny kvůli inflaci úplně jinde.
Snadné nastavení, jednoduchá obsluha
Snadné nastavení, jednoduchá obsluha.
Bosch CT 200
Přidáno: 5. ledna 2024
(naposledy upraveno 5. ledna 2024)
Zakoupeno v Chytrý termostat Bosch
- Možnost ovládat nezávisle teplotu v každé místnosti s termoventilem, vzdálený přístup přes aplikaci
- vysoká cena sestavy, dlouhá návratnost investice
Jednoduchá instalace, dělá co má.
Náhrada za stejný produkt, který sloužil 7let.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »